Taarten:
Wanneer je een taart bij zoete gedachte hebt besteld en mee naar huis genomen, is het misschien handig om nog het een en ander te weten.

De taart met een botercremevulling is maximaal 2 dagen na meenemen nog houdbaar, een taart met een slagroomvulling is maximaal 1 dag houdbaar ivm de gevoeligheid tot bederven van de slagroom.
Als de taart is aangesneden en je wilt het nog bewaren dan kan je het beste de taart in de taartdoos houden in de koelkast.
De taart kan het best bewaard worden in de koelkast. Als de taart te koud staat in de koeling, dan kan die gaan condenseren wanneer de taart uit de koeling wordt gehaald.
Mocht de taart condensvorming vertonen dan kun je dit verhelpen door de taart aan de lucht te laten drogen er vooral niet aan te zitten.


De taart kan ingevroren worden tot 2 maanden na aflevering, mits de taart in een doos zit. Bij het ontdooien van de taart is het belangrijk om de temperatuurverschillen
zo klein mogelijk te houden. Het ontdooien van de taart moet in de koelkast gebeuren. De taart kan condensvorming vertonen, het beste is om de taart dan te laten drogen aan de lucht.
Een taart met slagroomvulling moet altijd in de koelkast bewaard worden

Taart met een botercremevulling kan buiten de koeling bewaard blijven mits het niet te warm is. Mijn advies is dat het beter is om taarten in de koeling te zetten
omdat de taart dan het mooist blijft. Een uur voor serveren van de taart even buiten de koeling zetten zodat de taart op kamertemperatuur komt en lekker smaakt.


Cup Cakes
Cup Cakes kunnen het best bewaard blijven in de meegeleverde doos, zodat ze vers blijven. Ze hoeven niet in de koeling bewaard te worden.


Cakepops:
Cake pops zijn 4 dagen houdbaar na het meenemen van de bestelling. De cake pops worden het best buiten de koelkast bewaard, maar wel op een koele plaats in huis.
Als de cake pops in de koeling bewaard worden, bestaat de mogelijkheid dat de chocolade van de cake pops scheurt door het temperatuur verschil.

De produkten van zoete gedachte worden met alle zorgvuldigheid bereid met verse produkten.